Wyświetl pojedynczy post
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2010, 21:46
labtec napisał(a):Wyświetl post
KTOŚ OGLĄDA TERAZ JAKUBIAK I NIESIOŁOWSKIEGO U OLEJNIK NA TVN24

===

cieszy frekwencja, smuci to , że Jarek ma jednak zajebiście duże poparcie i nadal głosuje biedota po prostu.
Nie mówcie że nie , nie patrzcie nawet na mapki podziału głosów ( 6 wschodnich województw za J.K. ) tylko patrzcie na miejscowości , wsie konkretne i na to - jakie wykształcenie mają wyborcy J.K. i pisu.

Wykształcenie podstawowe, ewentualnie zawodówka. Głosują na niego ludzie którym się w życiu po prostu nie powiodło i klepią teraz biedę.

Jesteście zakłamanymi ludźmi - JEŚLI glosowaliście w II turze na Jarka - słysząc to , że popierał Gierka !!!!!

To po co go tak długo krytykował Jaro i wszystkich czerwonych ? Mógł za Gierka zostać sekretarzem albo premierem skoro tak było dobrze za rządów Edwarda...

Nie kasujcie mojego postu proszę, bo nie obraziłem tutaj nikogo. Stwierdzam po prostu fakty. Jarek to biedni i głupi ludzie po prostu.

Nie mówię, że Bronek jest kandydatem idealnym, ale przynajmniej będzie pieprzony spokój. Nie będzie kłótni i darcia mord co chwilę. Nie będzie klótni o samolot, miejsce, kto gdzie ma latać i co mówić.

Pozdrawiam.
Czasem sobie człowiek nie zdaje sprawy obok kogo stoi na trybunach...
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał