Te ruchy obecne Bunoza, Cikos, Żurawski po prostu mnie nie satysfakcjonują ;/ Wchodzimy niestety w rynek przeciętniaków z Bałkanów, zamiast tropić talenty w Ameryce Płd., z której możemy mieć
doskonałe transfery jak Marcelo tylko Wisła musi pokazać, że jest dobrze funkcjonującym klubem, musi pokazać profesjonalizm, który pokazała tym, iż pozwoliła sprzedać Marcelo (miejmy nadzieję, że za sporą gotówkę). Teraz musimy postarać się stworzyć obronę na lata. Wszyscy by teraz pewnie chcieli Macieja Sadloka, ja też bo jest z niedalekich stron Krakowa, Dankowic. W Polskiej lidzę znajduję się kilku ciekawych graczy, którzy mogliby zagrać w Wiśle z dobrym skutkiem ale oni kosztują ;/ chociaż nie powiedziałbym, że aż tak wiele... za rep. kraju europejskiego tyle się po prostu płaci

Tylko według mnie ci rep. są w składzie nie ze względu na umiejętności tylko ze względu na młody wiek.
Z Polskiej ligi to widziałbym tylko w Wisełce Grosickiego, Sadloka, Sobiecha, tylko wszyscy graja w LE i nikt ich za pietruszkę nie puści .