Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2010, 19:19
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiesz chłopcze. To, że napisałem, że nie powinien tu wcale grać, to oznacza, że on po prostu był za dobry jak na nasz zespół. Spójrz prawdzie w oczy, drugi taki gracz prędko nam się nie trafi. Nie rozumiem tej paniki związanej z odejściem Marcelo, przecież o tym się mówiło, odkąd on do nas przyszedł...

Co do zawodników, których pozyskaliśmy, szczególnie Czikosza oraz Bunozy jestem spokojny. Dadzą radę. Gdybyśmy za 2 mln euro kupili Sadloka i Glika to byście piali z zachwytu A wg mnie kupiliśmy dużo lepszych zawodników, niż w/w dwójka POLSKICH zawodników.

Choć niestety, wydaje mi się, że po odejściu Marcelo rosną szansę na Sadloka...
Po pierwsze skąd wiesz za jaką kwotę byśmy kupili gdybyśmy kupili Sadloka czy Glika?
Po drugie miło poznać wybitnego znawcę ligi chorwackiej i słowackiej, bo tylko taki od razu będzie wiedział że nowe nabytki będą lepsze od "polskich drewien".

"Lubie" propagandę ale czekam na fakty czyli ich grę. Bo Sadloka to widziałem wiele razy a Bunozę ani razu. Możesz powiedzieć jak grał przeciw Rijece albo Splitowi? Zakładam że widziałeś z nim mecze skoro takiś pewny że lepszy od Sadloka! No chyba nie jesteś z tych co wodę leją za pomocą TM albo youtubea? Ja na przykład poznałem np. Golika z Chorwacji co to był pogoniony od razu przez Lecha jak i Kriżanaca który się wyróżniał od razu w naszej lidze. Powiedz jaki poziom prezentuje ten Bunoza w porównaniu z Golikiem lub Kriżanacem?

Specjalnie dla Ciebie
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...em/#komentarze

Różnie bywa z piłkarzami dlatego dziwię się Twojej pewności.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 04.07.2010 o godz. 19:32.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując