JarTSW napisał(a):

Nie rozumiesz chłopcze. To, że napisałem, że nie powinien tu wcale grać, to oznacza, że on po prostu był za dobry jak na nasz zespół. Spójrz prawdzie w oczy, drugi taki gracz prędko nam się nie trafi. Nie rozumiem tej paniki związanej z odejściem Marcelo, przecież o tym się mówiło, odkąd on do nas przyszedł...
Co do zawodników, których pozyskaliśmy, szczególnie Czikosza oraz Bunozy jestem spokojny. Dadzą radę. Gdybyśmy za 2 mln euro kupili Sadloka i Glika to byście piali z zachwytu A wg mnie kupiliśmy dużo lepszych zawodników, niż w/w dwójka POLSKICH zawodników.
Choć niestety, wydaje mi się, że po odejściu Marcelo rosną szansę na Sadloka...
|
Po pierwsze skąd wiesz za jaką kwotę byśmy kupili gdybyśmy kupili Sadloka czy Glika?
Po drugie miło poznać wybitnego znawcę ligi chorwackiej i słowackiej, bo tylko taki od razu będzie wiedział że nowe nabytki będą lepsze od "polskich drewien".
"Lubie" propagandę ale czekam na fakty czyli ich grę. Bo Sadloka to widziałem wiele razy a Bunozę ani razu. Możesz powiedzieć jak grał przeciw Rijece albo Splitowi? Zakładam że widziałeś z nim mecze skoro takiś pewny że lepszy od Sadloka! No chyba nie jesteś z tych co wodę leją za pomocą TM albo youtubea? Ja na przykład poznałem np. Golika z Chorwacji co to był pogoniony od razu przez Lecha jak i Kriżanaca który się wyróżniał od razu w naszej lidze. Powiedz jaki poziom prezentuje ten Bunoza w porównaniu z Golikiem lub Kriżanacem?
Specjalnie dla Ciebie
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...em/#komentarze
Różnie bywa z piłkarzami dlatego dziwię się Twojej pewności.