Wyświetl pojedynczy post
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2010, 18:20
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Tzn nie chce jakoś specjalnie marudzić na niego, ale akurat ostatnio to trochę "problemów" z nim było ... chociażby to, że nie chciał jechać na zgrupowanie. Także gdyby go nie sprzedali to sądzę, że moglibyśmy mieć z nim małe problemy ... swoją drogą ciekawe po co on ta pojechał (tzn domyślam się, że ustalić ostatnie warunki kontraktu i go podpisać) jak na badaniach medycznych już ponoć był ...

Ogólnie nie zmieniam jednak mojego zdania, że sprzedanie w jednym okienku dwóch stoperów, najlepszych w Polsce, to szczyt debilizmu! ale to niestety dość "normalne" w naszym klubie ...

Aha i pozdrawiam wszystkich, którzy mnie wyśmiewali i chcieli się zakładać, że nie sprzedamy Marcelo
flamengista napisał(a):Wyświetl post
No tak. Czyli kolejnych piłkarzy, którzy zapytani o wymagania płacowe powiedzą "Alemao".

Ja tylko z ciekawością czekam, jak Basałaj wytłumaczy kibicom odejście obu stoperów. Bo Chorwat przychodzi w miejsce Głowackiego, chyba że ma brata bliźniaka o którym nie wiemy.

Nawet zakładając, że klasa sportowa Bunozy jest porównywalna z Marcelo i Głowackim, to bilans na pozycji stopera równa się obecnie -1.

Tu się zgadzam... - 1
Gratuluje trzeźwego podejścia do sprawy
Odpowiedz cytując