wolfy napisał(a):

maci0s, z całym szacunkiem, przestań *******ić.
Bunoza to kompletny noname, może się sprawdzi, może nie. Straciliśmy dwóch podstawowych stoperów, prawego obrońcę, a dotychczasowy lewy został przesunięty do pomocy. Najlepsza w lidze linia obrony nie istnieje. Nie zmienią tego ściągane za półdarmo ochłapy, spadkowicze z ligi Słowackich, Chorwackich czy rezerwowi z FC Ułan Bator. Jedyna formacja, która była na poziomie przestała istnieć i to jest fakt.
I odwal się od Marcelo, bo tak profesjonalnego i uczciwego podejścia do swoich obowiązków to tylko życzyć innym piłkarzom. Nie wciskaj ludziom ciemnoty, że chłopak olewał swoje obowiązki - nigdy czegoś takiego nie zaobserwowałem. Chyba że pisałeś o przyszłości, którą podsunął Ci Twój dar jasnowidzenia...
Jesteśmy słabsi niż pół roku temu. Nie mamy już nawet obrony, która wcześniej była naszym głównym atutem. Sugeruję sprzedać jeszcze Pawła Brożka i ściągnąć w jego miejsce jakiegoś Brazylijczyka ze smażalni ryb.
EDIT: A ten Bunoza to jest szykowany jako zastępca Głowackiego, Marcelo czy Jopa? Bo jak tego ostatniego, to lepiej niech gra Kowalski
|
A wiec drogi moderatorze... Skoro myślisz ze więcej możesz to sie mylisz!!
Nigdy nie napisałem ze Marcelo sie obija czy zaniedbuje obowiązki!!!
To był mój ulubiony piłkarz!!
Musisz jednak sam przyznac ze w ostatniej rundzie zaczął się bawić przez co stracilismy 2 bramki...!!
Nie dlatego, że był słaby, tylko on sam już czuł, ze przerasta ligę!!
Miał do tego prawo bo w istocie tak było!
W Wiśle niczego by się juz nie nauczył.. Ja tak uważam...
Ja nie jestem zadowolony ze nam sprzedali 2 stoperów, ale akurat obaj mieli ciśnienie na wyjazd, a zwłasszcza głowa...
A o Bunozie czy Słowaku pogadamy po sezonie... Tak samo jak o kazdym innym zawodniku...
Jeszcze raz prosze nie naduzywaj tego, że Twoj nick jest w czerwieni!
To raczej powinno Cię do czegoś zobowiązywać, a nie stawiać ponad innymi!
PS. Żmijka Ci wszystko o Marcelo napisała...