Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2010, 15:26
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Chłopie ale oni chcą ponad 1 000 000 EURO (słownie milion) za polskiego zawodnika, który tylko jest perspektywiczny i nic więcej.W dodatku to Polak, a Polacy wszyscy wiedzą jaką mają piłkarską mentalność.
Za milon Euro to można ściagnąć reprezentanta poważniejszego kraju od Polski.
Masz milon euro?Zapłac ze swoich
A ty masz?

To jest temat SF "gdybym miał czyli SF itd" - więc piszę gdybym miał, to bym dał do 800 tysięcy euro za Sadloka. Dotarło?

Sadlok wg mnie będzie lepszy i to sporo od Głowackiego i pomarzyć o nim w Wiśle sobie mogę. Od tego ten temat. Bardziej wierzę w rozwój Sadloka niż Bunozy co nie znaczy że "bosniacki" Wasiluk nie wypali.

Lewandowski też jest Polakiem. Błaszczykowski też i gdyby teraz byli w lidze do wzięcia za 1 mln euro brałbym bez wahania! A ty? Patrzysz na paszport w pierwszej kolejności czy na potencjał w danym zawodniku? Bez złośliwości powiem - głupi nie jesteś ale z lekka "cięty" na mnie. Jak "ciętość" odpuścisz to możemy pogadać
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując