Wyświetl pojedynczy post
przemek1902
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2010, 14:41
wwf napisał(a):Wyświetl post
2 miliony euro i ja bym Piotrka Brożka sprzedał.

W nadal nie potraficie zrozumieć że obrońców najłatwiej kupić, tanio pozyskać. ZASTĄPIĆ.

Wisła ma być polską Barceloną więc na obronie mogą grać nawet wychowankowie.

Dla mnie mogą sprzedać całą obronę a pieniądze przeznaczyć na napastników, pomocników, rozgrywającego.

przynajmniej będzie ofensyny styl gry a nie ta beznadzieja co w ostatnich latach gdzie największe gwiazdy grały w obronie.
Obrońcy nie strzelaja bramek nie kreują gry. Kolejna Levadia by nam groziła gdyby odchodził Brożek z Małeckim.
facepalm..

Bez umiejętnej gry obronnej nic kolego nie osiągniesz w futbolu! Może najlepiej grac "taktyką Gmocha" 3-5-8 ? Jesli chodzi o Piotrka to mysle ze to są rewelacje i na stratę 3 zawodnika z tej samej formacji pozwolic sobie juz nie mozna.

Ja tylko czekam na filmik z wczorajszego meczu i potyczkę z Hannoverem. To będzie dla nas odpowiedz na co przy obecnym skladzie mozemy liczyc. W tej chwili w środku zostaje Cleber, Bunoza i Kowalski. Moze tam grać z koniecznosci Diaz. Na początku przyszłego tygodnia wręcz musimy się spodziewać przyjscia jeszcze jednego zawodnika, bo gdzież nalezaloby szukac logiki w puszczeniu Marcelo?
Odpowiedz cytując