|
2,5 miliona za Marcello to bardzo dobre pieniądze. Defensywni są zawsze tańsi od ofensywnych a my za Marcello bierzemy takie pieniadze jak za bardzo dobrego napastnika.
Mnie teraz nie dziwi afera z wejściem do samolotu SADLOKA. Basałaj widząc co się święci pewnie podbił cene i za 800 tyś euro Sadlok będzie grał w Krakowie.
Ja uważam że robimy bardzo dobrze. Sprzedaż Głowackiego, Marcello pozwoli kogos kupić i załatać zeszłoroczną dziurę budżetową.
Basałaj wychodzi na 0 , nie musi przesówać środków z bieżącego budżetu. Jak znam życie to nie uwzględnił on zysków w UEFA w nowym budżecie , więc jakiś sukces w europie + frekfencja na stadionie spowoduje że od niepamiętnych czasów Wisła przyniesie zyski właścicielowi.
Basałaj to odpowiedni człowiek na swoim miejscu.
Kasperczak od zawsze mówił że z Brasili zrobi Kosowskiego odpowiednim treningiem. Jest to trener który potrafi trenować młodych zawodników, nie bał się swego czasu postawić na Pawła Strąka. Odpowiedni człowiek na swoim miejscu.
Ostatnio edytowane przez wwf : 04.07.2010 o godz. 14:11.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|