Wyświetl pojedynczy post
krzysztofff
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2010, 13:34
martinius028 napisał(a):Wyświetl post
Dobra to ja przedstawię swoją teorię, która narodziła się w mojej głowie po przeczytaniu informacji o tym że Marcelo ma odejść do PSV.

Jeżeli będzie za niego suma rzędem 3 mln kupią Sadloka który nie zagrał w meczu Ruchu w el.LE. Być może wcześniej było że jeśli Marcelo odejdzie alternatywą dla niego będzie Sadlok.

Z polskich młodycha zawodników wolę o wiele bardziej Sadloka niż przykładowo Glika jednakże jak wszyscy doskonale wiemy Marcelo to zawodniki wyraźnie przewyższający poziomem naszą ligę już w 2 ostatnich okienkach martwiliśmy się by nie odszedł teraz to się nietety najprawdopodobniej spełni.

Po tym co Marcelo pokazał u nas nie mozemy w nieskończoność blokować mu transferu gdzyż w końcu będzie dla niego za późno tak jak np. dla Brożka. Dlatego ten transfer bedzie ukłonem w stronę Marcelo za 2 lata profesjonalnego reprezentowania naszego klubu.

Jest jeszcze możliwość(tu już wielka teoria spiskowa) że Kasperczak specjalnie dał Marcelo wczoraj cały mecz by był zmęczony i oblał testy ale to już całkowite s-f z mojej strony.

Jestem rozgoryczony tym że Marcelo nas opuści przed pucharami, by przynajmniej nam pomóc dostać się do fazy grupowej.

Wszystkie moje dywagacje są tylko na podstawie obserwacji nie mam żadnych tajemnych informatorów.
jak moze Sadlok ,zastapic Marcelo?goscia ktory trzymal te obrone i strzelal gole?ile bramek strzelil Sadlok,co on w ogole reprezentuje,jest cienki jak dupa węża!!!?jak ma przyjsc to wole zeby za Marcelo grali Cleber i Kowalski
Odpowiedz cytując