Wyświetl pojedynczy post
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2010, 11:18
od projektu, spapranego i nie przystającego do futbolowych wymogów.

Można dyskutować na estetyką stadionu bo to kwestia gustu ale nie rozumiem w czym on odbiega od futbolowych wymogów . Moim zdaniem akurat w tym temacie stadion będzie super .Typowo piłkarski , na którym można będzie stworzyć super atmosferę .Jestem też pewien że piłkarze będą zadowolonie .
Ja staram się nie narzekać bo tyle lat czekałem nanowy stadion , że zwyczajnie cieszę się że wreszcie się go doczekałem ! Nie znaczy to jednak że nie dostrzegam jego wad , że nie dostrzegam amatorki prezydenta i osób odpowiedzialnych za budowe .Mnie też wiele rzeczy się nie podoba zaczynając od okrąglaka , który tam pasuje jak pięść do oka Nie podoba mi się rózna wysokość trybun i te mijające się dachy , nie podoba mi się to że trybuny za bramkami mają inną bryłe od tych wzdłuż boiska itp . Na pewno nasz stadion nie jest szczytem urody i pod tym względem do stadionu np.Legii to się nawet nie umywa . Ale z drugiej strony wiem że na takie rzeczy zwraca się uwagę głownie teraz czyli w trakcie budowy .Potem w trakcie użytkowania nikt o tym nie będzi pamiętał . Wtedy będzie się liczyć atmosfera na stadionie i jestem pewien , że na naszym nowym obiekcie ze wszystkimi jego wadami i tak będzie ona super .
Teraz jest wiele płaczu o krzesełka i wzór napisów . Akurat z tym się zgadzam bo moim zdaniem totalnie to s*******ili . Juz na wiosnę jak zobaczyłem na stronie projekt tego napisu totalnie mi sie nie podobał .Jest pstrokaty całkowicie bez gustu . Legia ma zielone krzesełka i zwykły prosty napis i wygląda to super . U nas ktoś na siłe na krzesełkach chciał pokazać zbyt wiele rzeczy : barwy klubu , nazwę , rok powstania .Po jaką cholere ? MOżna było to samo zrobić w inny sposób np na C dać napis "wisła " na A i B "kraków" i jak już bardzo chcieli to "1906" dać na E . W takiej formie jak jest teraz te napisy jeszcze bardziej podkreślają fakt że stadion był sztukowany .To zwyczajnie wiedać
Odpowiedz cytując