Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2010, 23:18
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Bo juz nie mam sily plakac jak mysle o tym stadionie
W sumie coś w tym jest. Czasami to rzeczywiście może się wydawać śmieszne

1q2 napisał(a):Wyświetl post
Teoretycznie będzie zarabiał i na jednych i na drugich.Nie wiem o co Ci chodzi że na kibicach z D nie będzie zarabiał.5 Tyś x nawet 20 zeta to masz 100 tyś z D na 1 mecz - mało?

W praktyce, jak z loży vip nie będzie widać całego boiska to nikt miejsca nie kupi - to jasne.
Mam nadzieje że coś się zmieni bo to jest przecież niemożliwe żeby robić najdroższe miejsca, z których nie widać boiska
Monty Python by czegoś takiego nie wymyślił.
Mało, biorąc pod uwagę to że taką samą kasę można zarobić na 2 500 miejsc powiedzmy na trybunie C, a przy okazji mnie ochrony trzeba zatrudnić czyli koszt są przynajmniej o połowę niższe. A co dopiero, gdy mowa o skyboxach gdzie za wynajęcie będzie pewnie 50 000 zł wybulić a kibiców
wejść może 10.
I jeszcze raz żeby było dla wszystkich jasne:
Miejsca VIP są to miejsca dla osób zamożnych na środku gł. trybuny, dla których przykładowo 1500 zł za rundę to pestka.
Skyboxy to pokoje z balkonem wynajmowane gł. przez firmy, które mogą swoich partnerów biznesowych zaprosić na taki mecz i negocjować kontrakty.

SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
za te pieniadze ktore wpompowano w ten stadion moglibysmy postawic duzo lepszy stadion od Baltic Arena, ale nie ma co juz narzekac, za pozno..
I już nie pisać że za 500 mln można by mieć stadion dużo lepszy od Baltic Areny bo to kolokwialnie mówiąc wciskanie kitu (a przynajmniej nie w Polsce). No chyba że mowa o 0,5 mld zł wydanych 6 lat temu. Wtedy może i owszem by się dało ale nie tu i nie teraz.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 03.07.2010 o godz. 23:26.
Odpowiedz cytując