Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2010, 23:17
Jot napisał(a):Wyświetl post
I tu się z tobą całkowicie zgadzam, a jeszcze parę stron wcześniej inni forumowicze próbowali wmówić mi co innego. Niemniej cenię sobie rzetelność w ocenianiu sytuacji.
Mam jedno zastrzeżenie, twierdzę, że ci obrońcy, których wymieniłeś nie poradzą sobie z napadem niemieckim, nie ma chuja. Oczywiście, jak wspomniałem wcześniej - chciałbym się mylić.
Pozdrawiam

EDIT: Ogryzek, wierzysz w to co piszesz ? Z czego mam ochłonąć, z tego, że Hiszpania jest słaba ? Gdyby była tak dobra to by się nie męczyła z "jakimś tam" Paragwajem.
Obstawiaj dalej skoro Brazylia, Argentyna i Hiszpania to na turnieju przereklamowane zespoły.
Pominąłeś Niemcy w moich typach do zdobycia MŚ!

Ochłoń - bo jak czytam twoje posty to "widzę wielki strach" żeby Niemcy nie zdobyli MŚ
Dlatego napisałem posta żeby Cie "pocieszyć". Niemcy jeszcze mistrzem nie są. Muszą wygrać albo 2 lub tylko 2 mecze, jak kto woli.

A jeśli Niemcy jednak MŚ zdobędą to widocznie na nie zasłużyli. To sport a nie polityka.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując