Mały OT na początek:
Rano widze, ze się popłoch urządził w tym temacie ze stronki, na ktorej pisze. No cóż, zdarzaja sie w redakcji ludzie z bujną wyobraźnią, news został z miejsca zdjęty, bo NIE MIAŁ ŻADNEGO POTWIERDZENIA. Zainteresowanie Nondą ze strony Wisły można zatem do s-f zaliczyć. To już drugi przypadek po najsławniejszej akcji z Appiahem.
W imieniu redakcji transfery.info verry sorry za tego, ktory sie podawal za rzekomego informatora i za naszego nieszczesnego redaktorka
Co do testowanego - to raczej jest kolejny zawodnik podsunięty przez menadżerków. Mnie tam osobiście niczym nie wadzi. Niech sie pokaze, moze nie w dzisiejszym meczu, bo raczej to jest niemożliwe, ale w tym ostatnim na zgrupowanu w Barsinghausen. Emane powinien dostać dzisiaj co najmniej 45 minut gry, w przeciwnym razie jego pobyt w Niemczech traktowałbym jako coś w rodzaju "aaa tam, nie mamy kim grać to dawaj mudżyna weźmiemy, co?" Cikosz i Żuraw powinni dzisiaj już wystąpić, Bunoza raczej jeszcze nie.
Transfery idą w dobyrm kierunku i jak na razie jestem żywo na plus zaskoczony. Po primo tym, że większością zawodników żadne pismaki nie raczyły się delektować. Drugą sprawą jest fakt, jak się wkomponują. Ja jestem raczej optymistą.