|
Po prostu ten wjazd dla kosiarek jest kwintesencja tego ze stadion projektowal jakis debil, ktory nie zna sie na rzeczy, a jacys kolejni debile nie zaprotestowali i w ten sposob powstaje nasz stadion. Ktos zaprojektowal na odwal sie, nikomu nie zalezalo na tym zeby ten stadion wygladal dobrze i zostal zbudowany szybko i teraz mamy. W I S Ł A 19 0 do potęgi 6 oraz ciagle mydlenie oczu najpierw ze stadion bedzie w calosci gotowy 1 lipca 210, pozniej ze 3 trybuny, pozniej ups, okazalo sie ze D nie jest wykonczona (oj, ciekawe kiedy bedzie wykonczona), pozniej ze spokojnie na LE (a jeszcze nie wiadomo bylo czy gramy 22 czy 14 lipca a wiec rozumiem ze zakladano date 14 lipca) beda gotowe 2 trybuny, pozniej sie okazalo ze nie potrafiono przewidziec z 2 tygodniowym wyprzedzeniem ze nie wyrobia sie z polozeniem murawy na 1 lipca!!, teraz sie okazalo ze no chyba 22 lipca nie da rady zagrac na stadionie bo niby sprawy dotyczace odbioru nie beda zalatwione. A wiecie o co ja sie boje, ze odbior to pol bidy, oby do k.. nedzy do 22 lipca byla gotowa trybuna wschodnia, ta pieprzona murawa i jesli ktos ruszy glowa to trybuna E.
Coraz wieksze cisnienie mam jak mysle o tym stadionie, taka amatorka, czy ludzie ktorzy nadzoruja ta budowe to jacys skonczeni idioci? Rozumiem ze zajmuja sie tym ludzie po jakichs wyzszych szkolach i w czym oni sie roznia od meneli spod sklepu? Ten sadion to nasza fobia i wstyd dla nas. Jak go skoncza to chyba do kosciola pojde podziekowac Bogu, o ile w ogole dojdzie do mnie mysl ze nasz stadion zostal wreszcie ukonczony, no chyba ze zrobia 3 trybuny a D nie wykoncza do 2020 roku. Tych wszystkich debili ktorzy sa odpowiedzialni za taki stan rzeczy to bym odeslal na rente i zeby juz nigdy w zyciu nie mieli mozliwosci podejmowac tak waznych decyzji.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|