Wyświetl pojedynczy post
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2010, 14:41
koyoot napisał(a):Wyświetl post
TSW06 ja bym powiedzial ze trafiles, ale dodalbym tutaj jeszcze jedno nazwisko. Andre Ayew ma jeszcze tylko rok kontraktu w zeszlym roku Olimpique Marsylia wycenial jego umiejetnosci na 1,5 miliona euro(nieoficjalnie, oficjalnie milion wiecej). I wydaje mi sie ze najlepsza dwojka tutaj to byliby wlasnie Ayew i Milinkovic.
Ja słyszałem, że wciąż aktualny jest temat Neia, tylko pojechał po swoje szczęśliwe spodenki do Rumunii i coś nie może znaleźć - ale dostałem na priva właśnie wiadomość, że znalazł i już leci do Myślenic podpisywać kontrakt. Jeśli tylko nie będzie rozbieżności co do długości umowy (my chcemy 3 lata, on 2 lata i 11 miesięcy), to mamy napad na lata!

I jeszcze co do Ayewa. Masz złe informacje, kolego, tak naprawdę jest to zasłona dymna przed transferem jeszcze większego kalibru. Podobno nie wzięliśmy jakiś czas temu Kluiverta tylko dlatego, że już czekaliśmy aż w kryzysie znajdzie się inny tuz światowego futbolu. Jest to Brazylijczyk, grał w klubie, w którym grał Kluivert, obecnie szuka formy we Włoszech i nie może znaleźć. Nic więcej nie mogę powiedzieć, ale jeśli tylko ktoś napisze do mnie na priv to będę wysyłał po literce z nazwiska.

Nie wiem, skąd wy bierzecie te informacje i czy to ma chociaż procent prawdy w sobie, ale proszę przybastujcie, bo forum robi się strasznie nieczytelne. Transferowe s-f, to nie to samo, co transferowe wariatkowo. Myślałem, że tu będziemy rozmawiać o pomysłach z transfermarktu, fm-a i propozycjach z polskiej ligi typu Mila, którego to tematu nie ma i nie będzie. Nie o plotkach z kosmosu, których rozsiewanie w internecie stało się najwyraźniej w ostatnich tygodniach hobby trollujących gimnazjalistów. Dość. Wymienianie zawodników z Mundialu w kontekście transferu do Wisły, w której nie ma pieniędzy na transfer solidnego, dojrzałego obrońcy/sprzedaje się takiego, obraża moją i innych użytkowników inteligencję.

P.S. Aha - i jeśli ktoś nie zrozumiał - nie wysyłajcie do mnie żadnych privów.
Odpowiedz cytując