TSW06 napisał(a):

skrzydłowy z afrykańskiej drużyny i przyjedzie z mundialu?
1) Siphiwe Tshabalala (Kaizer Chiefs) - wiadomo gra w lidze RPA jest do wzięcia pewnie za stosunkowo nieduże pieniądze, ale pytają o niego dobre kluby
2) Sani Kaita (Alania Wladywkaukaz) - grał nieźle na mundialu i myślę że mógłby do nas dołączyć gra przecież w drużynie środka tabeli rosyjskiej ligi
3) Emmanuel Kone (CFR Cluj) - reprezentant WKS nie wiem czy grał cokolwiek i jakkolwiek na mundialu bo tej grupy akurat nie oglądałem ale jest młody gra w Rumunii więc może być niedrogi
|
Tylko czekać godzinę, dwie może do wieczora jak wszystkie portale obiegnie informacja, że Wisła interesuje się Tshabalalą/ Kaitą,/ Kone

nie to żebym się śmiał, czy coś czas pokaże jak będzie, tylko żeby potem nie było, że znów rozczarowanie.
Osobiście, bym chciał żeby jakiś pomocnik z MŚ do nas przyszedł nie mam nic przeciwko, lecz poczekam do oficjalnego potwierdzenia.
'
'Jak informuje nasz anonimowy informator Wisła złożyła ofertę...''
Choć z drugiej strony chyba zbymak odpisał kiedyś, że Wisła czeka aż się skończą mistrzostwa czy coś w ten deseń - na pytanie kogo jeszcze mamy sprowadzić. ( nie bić nie pamiętam dokładnie jak to szło)