Wyświetl pojedynczy post
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2010, 14:10
Oczywiście każdy, kto odważy się porównać nasze transfery z tymi, które papa Walter funduje Skorży jest opluwany, albo traktowany jak czternastolatek - rozumiem, inna filozofia zarządzania klubem, a poza tym u nas ogląda się z każdej strony każdy grosz. Spoko.

Ale testowani gracze, jak ktoś zauważył, nic nie kosztują. A takich testowano w Legii:

Wawa Serges Pascal

Cytat:
Cytat:

W 2008 r. Wawa wystąpił na Igrzyskach Olimpijskich w Pekinie, gdzie wystąpił w czterech meczach. W pierwszej reprezentacji Wybrzeża Kości Słoniowej rozegrał dotychczas siedem spotkań.

Danijel Mihajlović
Cytat:
25-letni defensor na co dzień reprezentuje barwy FK Jagodina. Jak informuje oficjalna strona serbskiego klubu pozyskaniem Mihajlovicia oprócz Legii mają być zainteresowane drużyny z Rosji, Turcji i Crvena Zvezda Belgrad.
Testowanych nikt im nie podesłał, ale sami sobie ich wypatrzyli. Coś mi się wydaje, że ci testowani to są piłkarze na miarę naszych transferów.

P.S. Przepraszam, jeśli coś namieszałem z czcionką, ale wiesza mi się windows i cytowanych tekstów nie mogłem przekleić do notatnika.
Odpowiedz cytując