Oczywiście każdy, kto odważy się porównać nasze transfery z tymi, które papa Walter funduje Skorży jest opluwany, albo traktowany jak czternastolatek - rozumiem, inna filozofia zarządzania klubem, a poza tym u nas ogląda się z każdej strony każdy grosz. Spoko.
Ale testowani gracze, jak ktoś zauważył, nic nie kosztują. A takich testowano w Legii:
Wawa Serges Pascal
Cytat:
W 2008 r. Wawa wystąpił na Igrzyskach Olimpijskich w Pekinie, gdzie wystąpił w czterech meczach. W pierwszej reprezentacji Wybrzeża Kości Słoniowej rozegrał dotychczas siedem spotkań.
|
Danijel Mihajlović
Cytat:
|
25-letni defensor na co dzień reprezentuje barwy FK Jagodina. Jak informuje oficjalna strona serbskiego klubu pozyskaniem Mihajlovicia oprócz Legii mają być zainteresowane drużyny z Rosji, Turcji i Crvena Zvezda Belgrad.
|
Testowanych nikt im nie podesłał, ale sami sobie ich wypatrzyli. Coś mi się wydaje, że ci testowani to są piłkarze na miarę naszych transferów.
P.S. Przepraszam, jeśli coś namieszałem z czcionką, ale wiesza mi się windows i cytowanych tekstów nie mogłem przekleić do notatnika.