Wyświetl pojedynczy post
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2010, 00:06
No tak .......ty oczywiście jesteś z grupy ludzi wszystkowiedzących i to na dodatek zawsze najlepiej Z tego powodu wiedziałeś oczywiście że się nie wyrobią . Gratuluję . Chociaż ja bym raczej zaliczył Cię do szerkiej grupy naszych rodaków wiecznie i na wszytko narzekających . To taka nasza przywara narodowa .
Z tego co widać to na szczęście nasz obiekt nie jest porównywalny do tego w Poznaniu Bo jak możesz przeczytać wyżej tam dopiero jest szopka Stadionów w Gdańsku i Wrocławiu jeszcze nie ma .A jak już będą to zobaczymy czy są takie super . Po za tym są one budowane o wiele większym kosztem niż nasz . Inną sparwą jest to czy fajniejsza atmosfera będzie na naszym pełnym stadionie niż na jakimś zapełnionym do połowy 60 tysięczniku . Ja wole nasz .Nie porównuje też nowego stadionu do tego z przed 20 lat . Pisze tylko o tym że skoro wtedy przez kila lat mogliśmy oglądać dziurę w ziemi to teraz możemy chyba wytrzymać 2 czy 3 miesiące dłużej niż nam obiecano .Też mi się nie podobają te opóźnienia i uważam że powinny za takie rzeczy lecieć głowy ale nei uważam że by to był powód do ciągłego płaczu , narzekania i krytykowania wszystkiego .Zachowujecie się czasem jak takie rozpieszcone dzieci .
Odpowiedz cytując