Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2010, 22:37
Adamek prawda jest taka ze ostatnio forumowi mesjasze rozpalili do czerwonosci czesc nazwijmy to mlodszych kibicow mowic o Bog wie czym a wyszlo ze na poczatku tyg przyszedl Zuraw, a dopiero pod koniec dwaj mlodzi, nieznani obroncy. Ja tam nie narzekam, nie ublizam ale skoro ktos mowi ze beda takie zajebiste transfery, ze przyszedl Zuraw a kolejny transfer bedzie lepszy od poprzedniego to chyba cos jest nie tak? Lepiej nie rozpalac tutaj glow coponiektorych i nie robic z tego foum posmiewiska a czekac jak sie sprawy potocza same.

Co do transferow to mam nadzieje ze nie odejdzie Marcelo. Jesli zostanie to juz na dzien dzisiejszy mamy cala defensywe "uzbierana". Juz tak idac calkiem w sfere marzen i takiego ultra optymizmu to byloby jedwabiscie gdyby doszli jeszcze: naprawde dobry skrzydlowy, napastnik i jakis klasowy ofensywny pomocnik. Ale chyba juz za duzo wymagam Fajnie by bylo gdyby Kirm zaczal cos grac. On naprawde ma zadatki na dobrego pilkarza, jest szybki, aktywny, dobrze gdybysmy umieli to wykorzystac. Mam nadzieje ze Zuraw wprowadzi do naszej ofensywy spokoj i pouklada to wszystko, bo wlasnie ofesywa to nasz najslabszy punkt w tamtym sezonie. W ofesywie mielismy Brozka i Malego ktorzy maja pretensje do wszystkich a wszyscy mitoali sie po boisku bezradnie. Jak Zuraw wprowadzi troche spokoju i bedzie gral jak Niedzielan w Wisle zanim nabawil sie kontuzji (wtedy Niedzielan pamietam ze odciazal Brozka, nekal obroncow a Pawel mogl spokojnie zdobywac brameczki) to bedzie zajebiscie. A do pelni szczecia potrzebny by byl ktos w stylu Kosy, kto bedzie robil wiatr na skrzydle i mysle ze Maly i Kirm w formie moga spelniac taka role. Na nasza lige w zupelnosci takie zestawienie wystarczy. Solidna obrona, bramkarz ktory nie popelnia baboli, Sobol, nawet sredniawy srodkowy pomocnik, 2 skrzydlowych ktorzy beda robili zamieszanie, doswiadczony napastnik ktory bedzie robil problemy obroncom rywali i rzadlo jak Brozek ktory bedzie tylko dopelnial formalnosci.

A w tamtym sezonie mielismy Mario ktory niemal zawsze musial cos odwalic ;/, obrona ok, slabe skrzydla, Sobol raz dobrze, raz zle, kontuzjowany Gargula a w zamian niego mega chaotyczny Diaz i 2 napastnikow bez formy gdzie Bogus nie potrafi grac tego co Niedzielan i mam nadzieje Zuraw. Naprawde juz sobie narobilem niezlego smaczku na przyszly sezon. My sie wzmacniamy, Legia sie wzmocnila, Lech tez pewnie w koncu kupi kogos wartosciowego, Polonia W kupila pol Belchatowa, Korona tez cos tam swiruje, Ruch mimo wszystko moze namieszac. Mam nadzieje ze ten sezon bedzie przelomowy dla polskiej pilki klubowej i wprowadzi nas w nowa ere.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując