MCDave napisał(a):

Ile Ty masz lat?
Jot w dzisiejszym meczu widziałem 3 bramki. Jedna po kapitalnej akcji strzelona przez Robinho i dwie przypadkowe Holendrów, które zdobyli dzięki błędom obrońców. To na jakiej podstawie twierdzisz, że to Holandia może zagrać jakąś ciekawą akcję a Brazylia nie? Ci Holendrzy nie potrafili wykorzystać sytuacji 3 na 1!
|
A co ma wiek do wypowiedzi. Mam tyle ile mam. Bramka Muntariego excellent. Takiej pilki ani jeden bramkarz na swiecie by nie wyłapał. Jabulani dało o sobie znac.
Mar85 napisał(a):

|
Dziś się im udało bo mieli farta, następnym razem za taką gre zostaną ukarani
|
Dzisiaj Brazylia została ukarana przez to, ze nie potrafi dwoch takich samych połowek rozegrac. Cwaniaczki mysleli, ze jak wygrywaja 1-0 to juz maja 1/2 w kieszeni. Nic w tym stylu.
flamengista napisał(a):

|
PS. Moim zdaniem sędzia pochopnie wyrzucił Mello - powinna być żółta kartka. Za to nie podyktował ewidentnego karnego (ew. rzutu wolnego z linii pola karnego) po ręce Lucio.
|
Jaka zołta kartka, co Ty za farmazony wypisujesz. Faul byl normalnie na zolta ale zaraz po tym co zrobil to czerwona i zawieszenie na pare spotkan. Az tak byłes slepy, ze nie widziałes chamskiego zachowania Melo. On juz powinien wczesniej wyleciec. To o czym zawsze wiedział Juventus dzisiaj wie i brazylia. Nie moge zliczyc ile razy w Serie A wylatywał z boiska. Pomyslec jeszcze, ze Juve proponuje jego osobe Arsenalowi. Jako kibic Londynczykow byłbym bardzo niezadowolony.
Jezeli uwazasz ze za takie zagranie tylko zołta kartka to ja nie mam wiecej pytan.
EDIT: flamengista To wina sedziego, ze nie dał za faul na Elano i na Bastosie jeszcze czerwonych kartek. Na szczescie sedzia z Japoni bardzo dobrze mecz prowadził i wychwycił to - nie boje sie tak powiedziec szmaciarskie zachowanie Melo. Zreszta on słynie z takich zagran. To głownie jego osoba i zapewne Dungi bedzie na ustach wszystkich kibicow w Brazylii.