Wyświetl pojedynczy post
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2010, 20:28
MCDave napisał(a):Wyświetl post
Ile Ty masz lat?

Jot w dzisiejszym meczu widziałem 3 bramki. Jedna po kapitalnej akcji strzelona przez Robinho i dwie przypadkowe Holendrów, które zdobyli dzięki błędom obrońców. To na jakiej podstawie twierdzisz, że to Holandia może zagrać jakąś ciekawą akcję a Brazylia nie? Ci Holendrzy nie potrafili wykorzystać sytuacji 3 na 1!
A co ma wiek do wypowiedzi. Mam tyle ile mam. Bramka Muntariego excellent. Takiej pilki ani jeden bramkarz na swiecie by nie wyłapał. Jabulani dało o sobie znac.
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Dziś się im udało bo mieli farta, następnym razem za taką gre zostaną ukarani
Dzisiaj Brazylia została ukarana przez to, ze nie potrafi dwoch takich samych połowek rozegrac. Cwaniaczki mysleli, ze jak wygrywaja 1-0 to juz maja 1/2 w kieszeni. Nic w tym stylu.
flamengista napisał(a):Wyświetl post
PS. Moim zdaniem sędzia pochopnie wyrzucił Mello - powinna być żółta kartka. Za to nie podyktował ewidentnego karnego (ew. rzutu wolnego z linii pola karnego) po ręce Lucio.
Jaka zołta kartka, co Ty za farmazony wypisujesz. Faul byl normalnie na zolta ale zaraz po tym co zrobil to czerwona i zawieszenie na pare spotkan. Az tak byłes slepy, ze nie widziałes chamskiego zachowania Melo. On juz powinien wczesniej wyleciec. To o czym zawsze wiedział Juventus dzisiaj wie i brazylia. Nie moge zliczyc ile razy w Serie A wylatywał z boiska. Pomyslec jeszcze, ze Juve proponuje jego osobe Arsenalowi. Jako kibic Londynczykow byłbym bardzo niezadowolony.

Jezeli uwazasz ze za takie zagranie tylko zołta kartka to ja nie mam wiecej pytan.

EDIT: flamengista To wina sedziego, ze nie dał za faul na Elano i na Bastosie jeszcze czerwonych kartek. Na szczescie sedzia z Japoni bardzo dobrze mecz prowadził i wychwycił to - nie boje sie tak powiedziec szmaciarskie zachowanie Melo. Zreszta on słynie z takich zagran. To głownie jego osoba i zapewne Dungi bedzie na ustach wszystkich kibicow w Brazylii.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 03.07.2010 o godz. 07:56.
Odpowiedz cytując