Wyświetl pojedynczy post
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2010, 18:49
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Brazylia nie grała zajebiście ale na mundialu prezentowała się lepiej niż Holandia...jak dla was Holandia gra dobrze to sie pyta jak grają Niemcy, Argentyna, Hiszpania? Holnadia to jest dopiero przereklamowana. Grają jak Brazylia bo to co grali kiedyś a teraz to taka kaszana że aż żal...strzelają bramkę i murują...mają farta wszędzie...przeciwników w grupie mieli marnych...z Dania grali taką kaszne, z Japonią też...Słowacja potem, teraz pewnie mam nadzieje że Ghana lub Urugwaj sprowadzą ich na ziemie bo jak dla was to ma być mistrz to ja dziękuje bardzo.
Przed chwila Kosecki na Orange Sport, ktory kibicował Brazylii powiedział, ze Holandia awansowała zasłuzenie bo brazylia nie potrafiła zagrac dwoch dobrych polowek. To jest obiektywizm, a Ty widac jestes za Brazylia i ale obiektywizmu u Ciebie brak. Jak masz problem to do Dungi - zapytaj go czemu Brazylia to nie wielka Brazylia, dlaczego ja przebudował, dlaczego nie zabrał np Ronaldinho czy Pato. A sorka... Dunga juz nie jest trenerem.
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Też bym chciał, żeby Polska grała taki piach jak Holandia jak niektórzy tu piszą i była w półfinale MŚ.
Niektórzy tu mają chyba coś z głową , na prawdę wierzycie, że tylko przez szczęście można awansować do półfinału MŚ i ograć Brazylię w ćwierćfinale ?
Na prawdę śmieszne
Smieszne i to bardzo. Holandia gra jak gra ale odnosi sukcesy i to jest najwazniejsze. Moze Brazylia lepiej sie spisywała od Holendrow w grupie ale czy ma to jakies znaczenie? nie wydaje mi sie.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 02.07.2010 o godz. 18:52.
Odpowiedz cytując