Jaroo1 napisał(a):

Ale tu nie mowisz calej prawdy. Szkopul w tym ze to jest bardziej beszczelne zagranie ze strony Polsatu niz niektorzy mysla. Ja mam cyfrowy polsat, abonament za niecale 40 zl a i tak nie mam tego pieprzonego polsatu futbol. Zeby obejrzec mecze na tym kanale musialbym placic abonament za 50 cos zl! To jest dopiero frajerstwo. Byl Polsat Sport, sport extra i na dodatek wprowadzili Polsat Futbol. No dobra fajnie, kolejny kanal sportowy nie zaszkodzi, a teraz widzimy po co go wprowadzili. Chcesz miec wiecej meczow LM, LE, polskie kluby w LE to bol frajerze dodatkowe 20 zl. Zero szacunku dla klienta, oby tylko wyludzic dodatkowe zlotowki.
Za co ja place?! Za ogladanie ciagle powtorek boksu, meczow pilki noznej i tenisa...
|
Ale dodatkowy pakiet "Sport" to nie tylko 1 kanał, tylko 6(!) i kosztuje ok. 15 zł.To nie jest wygórowana cena.Jak ktoś naprawde lubi sport to wykupi coś więcej niż podstawowy pakiet.Sorry, ale nic za pół-darmo nie ma...Na licencję do LM i LE wydali kupe forsy to chcą, żeby to im się zwróciło.Działają jak normalna firma.Nie wiem skąd to oburzenie.
Przecież taki Canal+Sport też nie jest w podstawowym pakiecie.Też trzeba za niego dodatkowo płacić.Robią to samo co w CP.I jakoś abonenci nie narzekają ze drogo, bo wiedzą, że warto wyłożyć kase na najlepsze ligi i filmy.
Kolejny przykład to HBO.Kanał premium z najnowszymi filmami.Chcesz go mieć to też musisz dać więcej hajsu.Niestety za luksusy trzeba płacić.
I takie przykłady można mnożyć i mnożyć...
I to nie jest brak szacunku do klienta.Odpuść sobie te kilka browarów, a sportu będziesz miał po dziurki w nosie o każdej porze roku
Sorry za OT