Cytat:
|
Dziwne, że Polsat pokazuje jeden mecz LM w głównym programie, a polskie drużyny chce zepchnąć do kanału obecnego tylko w Cyfrowym Polsacie (chyba, że jakaś Vectra albo UPC ma).
|
Ale tu nie mowisz calej prawdy. Szkopul w tym ze to jest bardziej beszczelne zagranie ze strony Polsatu niz niektorzy mysla. Ja mam cyfrowy polsat, abonament za niecale 40 zl a i tak nie mam tego pieprzonego polsatu futbol. Zeby obejrzec mecze na tym kanale musialbym placic abonament za 50 cos zl! To jest dopiero frajerstwo. Byl Polsat Sport, sport extra i na dodatek wprowadzili Polsat Futbol. No dobra fajnie, kolejny kanal sportowy nie zaszkodzi, a teraz widzimy po co go wprowadzili. Chcesz miec wiecej meczow LM, LE, polskie kluby w LE to bol frajerze dodatkowe 20 zl. Zero szacunku dla klienta, oby tylko wyludzic dodatkowe zlotowki.
Za co ja place?! Za ogladanie ciagle powtorek boksu, meczow pilki noznej i tenisa...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.