Wyświetl pojedynczy post
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2010, 13:11
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Ja tylko poddaje w watpliwosc taka polityke. Jasne, Cikos moze okazac sie swietnym ruchem, ale tez moze byc totalnym niewypalem...a klub walczacy o MP i w europejskich pucharach nie moze sobie chyba na to pozwolic, jesli powaznie mysli o zrealizowaniu tych celow. Legia juz przerabiala podobny scenariusz, tzn. nasprowadzala srednich kopaczy i w ostatnim sezonie dali "popis".
Kolega, przypominam Ci, że jesteśmy w Polsce - warunki są tutaj jakie są. I nie mam zamiaru tutaj wrzucać na polską piłkę, tak jak któryś użytkownik mi zarzucał. A skoro go obserwowali to muszą wiedzieć jak gra i na pewno ocenili jego przydatność w Wiśle, ponadto wypożyczyliśmy go (podobno)! Możliwe, że zrobili tak bo nie wiadomo jak będzie się prezentował u nas tzn. chodzi mi czy się wkupi w drużynę i czy się w niej odnajdzie. Było wiele takich przypadków (patrz Ibra w Barcy...). Jeśli wszystko będzie z nim w porządku to go wykupią za rok i koniec tematu. To tylko moje gdybania, bo tak na prawdę nikt z nas nie wie co on ze sobą reprezentuje, jak gra itd..

I nie rozumiem Waszych (nie wszystkich, ale części społeczeństwa tego forum) wypowiedzi w stylu - bo Legia w zeszłym sezonie też tak robiła i nic nie grała... .
Tutaj pracują inne osoby, tam inne - i skąd możecie wiedzieć jak wygląda to w Wiśle, żeby tak mówić? Można jedynie po ostatnich sezonach tak twierdzić. W klubie pojawił się Basałaj i teraz zupełnie inaczej to wygląda... a jak będzie wyglądało? Tego póki co raczej też nikt nie wie.

Wstrzymajcie się z jakimikolwiek porównaniami, przynajmniej do połowy przyszłego sezonu.

JEST RYZYKO JEST ZABAWA.

amen.
Odpowiedz cytując