oskar TS napisał(a):

|
emj10 - wiesz dlaczego twierdze ,ze Smolensk to zabojstwo?Zapewne nie , bo interesowales sie tym temat gdy byl cool i trendy i moznabylo wrzucic swieczke na NK czy gg.Wyobraz sobie ,ze nawet Stowarzyszenie rodzin ofiar Smolenskich publicznie sie wypowiedziala ,zeby nie zamykac im ust gdyz chca dowiesc ,ze ich czlowkow rodzin zabito.... , tyle nie wyjasnionych spraw, uktrytych prawd , machlojek , niedociagniec ze strony ruskow , nic nie robienie w tej sprawie PO - jakbys sobie przesleldzil artykuly ktore wskazuja na zamach to uwierzysz mi ,ze mam sprawy tak twierdzic.
|
Chyba mylisz mnie z inną osobą, bo nie mam zbyt wiele wspólnego z portalami społecznościowymi, a w szczególności z jakimiś świeczkami. Co do mojego pytania to napisałeś to czego spodziewałem się. Robiąc skrót myślowy to za pewne chodzi Ci o to, że nikczemny Putin i zły Donek knuli od dawna jak pozbyć się prezydenta, który delikatnie mówiąc nie leżał jednemu i drugiemu, a cel swój zrealizowali 10 kwietnia pod Smoleńskiem. Czyż tak?