Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2010, 11:38
Ja tylko tak na wszelki wypadek, pragnę przypomnieć nasze perturbacje transferowe rok temu, gdzie na ostatnią chwilę załatwiliśmy sobie Jopa wprost z samolotu, który bezpośrednio wyautował nas z LM i potem z Mistrzostwa Kraju, choćbyśmy nie wiem ile apologii na temat jego pecha oraz słabości reszty druyżyny napisali. Teraz Głowa odszedł już na stałe a my nie mieliśmy planu z jego zastępcą, co widać i jak widać wszystko działa po staremu, bez wyciągnięcia najmniejszych choć wniosków z błędów przeszłości. O nieprzedłużeniu Alvareza wiedzieli w klubie od roku i dziwi wypożyczenie Słowaka aż tak późno. Nie wspomnę tutaj o napastnikach czy pomocnikach, gdyż z całym szacunkiem, ale Żuraw pracuje już raczej za reklamę a nie za piłkarza a my nadal obracamy się w wirtualnym świecie Makinwopodobnych, choć wszyscy wiedzą, że ostatnio brak groźnej ofensywy, a zwłaszcza skuteczności, jest największą bolączką Wisły. Ja rozumiem zawiłości transferowych transakcji i procedur, ale bez przesady, aby rok- rocznie taki właśnie pech, najpierw trawił naszych działaczy, a potem naszą drużynę. Wiem, że jest jeszcze trochę czasu aby uniknąć przykładowego stopera wprost z samolotu na mecz w LE, ale obawiam się, że zbliża się powtórka z rozrywki i to raczej nieudanej roz"g"rywki. Choć przyznam ku zdziwieniu wszystkich, że akurat w transferach liczę tym razem nie tyle na Basałaja, co na Kapkę, gdyż mimo wszystkich uwag do niego, to do tej pory nikt się do niego nie umywał w sprawach transferowych do Wisły. Oby i tym razem potwiewrdził swoje kompetencje.

No chyba, że klub z góry olał występy i kasę z LE a FK Siauliai, to następny klub w kartach naszej historii, który dla Wisły może okazać się za silny i kolejna kompromitacja, zawita tym razem już na nowy stadion przy R22 i to w charakterze meczu otwierającego ten stadion.
Ostatnio edytowane przez kot : 02.07.2010 o godz. 11:46.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując