Wyświetl pojedynczy post
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2010, 11:20
Ela napisał(a):Wyświetl post
W TVP wiedzą , że zaraz ich wywalą z roboty w większości i przemianują na salonowe media, więc często nie silą się już na obiektywizm.

No proszę.
Z założenia - Jarek kłamie, Bronek to szczyt prawdomówności, obiektywizmu i i ma wspaniale, dalekosiężne, dopracowane plany jak kierować Polską
I skrystalizowane poglądy :

Och ! Palikot i Bartoszewski w PiSie !
Co za sukces !

1. Ale oczywiście to TVP jest bardziej obiektywne , bo w mediach salonowych nie ma sługusów Pisowskich ?
W Pisie się postarali żeby to byli wierni i uczynni ludzie ....
W debacie najprawdopodobniej "dziennikarka" z TVP ustawiła się z Kaczorem przed debatą , ustawili sobie pytania i odpowiedzi - nie tylko ja to podejrzewam i są ku temu podstawy .

2. Jarek to wręcz cierpi , tak kłamie Komorowski .... nie bez powodu czuje się oszukany , to taki prosty manewr kłamać i kręcić jednocześnie oskarżając o to konkurenta .
Czy Komorowskiemu zdarzają się kłamstwa ? Raczej jakies niedopowiedzenia , rozmywanie albo nie jednoznaczna odpowiedz , jesli sytuacja tego "wymaga" - ale to jak najbardziej norma polityczna .
Kłamstwa czołowym politykom PO tak łatwo nie przechodzą , po prostu czego innego się od nich wymaga .
Ogólnie od Platformy wymaga się zdecydowanie więcej jako od partii bardziej poprawnej , najpowazniejszej i normalnej w Polsce .

Ja ci powiem jakie Bronek ma plany -
-ma zamiar skupić się na Prezydenturze a nie na rywalizacji z rządem i budowaniu zaplecza politycznego .
Ja mam taki pomysł żeby Jarek jesli wygra przeniósł siedzibe Pis do pałacu prezydenckiego .
Ciekawe jak będzie pełnił funkcje prezesa Pis po tym gdy zostanie prezydentem . Bo że będzie szefem formalnie czy nie formalnie jest raczej pewne . Bez kochanego prezesa partia byłaby słaba .
Prezydent niewiele tak naprawde może , może albo pozytywnie wspierać i skupic sie na dobrej reprezentacji , rozmowach albo na destrukcji , rywalizacji ,wetach , budowaniu zaplecza politycznego .

Co do otoczenia - to chodziło mi przykładowo o "hipisów" oni takich ludzi nawet troszke nie lubia a sie nimi otaczaja . Ogólnie jak widać uważają sami siebie za tak niesmacznych że muszą się przebierać , obsypywać sztucznymi kwiatkami .

Ps . Nie byłem na paru wcześniejszych wyborach , nawet wtedy gdy Pis ludzie "przeganiali" teraz mam zamiar się wybrać .
Ostatnio edytowane przez jachting : 02.07.2010 o godz. 11:22.
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."