oskar TS napisał(a):

Krisu - nie usuwaj moich komentarzy!!!
Smolensk=zabojstwo
DO wszystkich glosujacyh: To wlasnie PiS byl przeciwko ustawie o bezpieczenstwie imprez masowych.Po akcji widelec Tusk powiedzial cos takiego "rozpoczelismy walke z chuliganami , a co zrobil PiS?Nic,stanol w obornie bandytow."
ITI Spier...
|
Z pierwszym wnioskiem polemizować nie zamierzam.Zabili bez 2 zdań.
Natomiast co do drugiego,tu już na serio - nie czaisz tej zależności?Przecież to nie chodzi o to że Pis był przeciwko ustawie, tylko o to że był w opozycji więc oczywistym jest że był przeciw ustawie

.
Gdyby rządził to byłby najpewniej za swoją ustawą, jeszcze bardziej restrykcyjną.
To na prawdę jest czyste pranie mózgu, gdy ktoś sądzi że Pis jest za nami - kibicami.To nie kto inny wprowadził(nie wiem jak jest teraz) sądy 24 godzinne, które miały skazywać hurtowo każdego kto niby coś przeskrobał.
Przecież to jest zwykła ściema którą kupiłeś.
Gdyby sytuacja była odwrotna to gwarantuje Ci że PO będące w opozycji , dokładnie tak samo by grało.
Nie widzisz tej ściemy?Nie widzisz że obaj żerują na naiwności?Jeden odwiedza dom Blidy 'zamordowanej' przez Pis, drugi uważa że Gierek to patriota
Ja wiem że każdy ma poglądy, dla części te wybory są ważne ale nie ośmieszajmy się dla zwykłych lamusów(kandydatów) którzy są tak po jednej jak i po drugiej stronie i którzy mają nas głęboko w dupie.
Masz przekonanie by głosować na Jarka - spoko , masz przekonanie na Bronka - luzik.Masz przekonanie by zagłosować na jednego tylko po to by drugi nie wygrał - bardzo fajnie.
Ale łykanie zwykłych sloganów, które się mówi tylko na użytek chwili to żenada i to się tyczy wszystkich, niezależnie czy łykają Bonka,Jarka czy Grzesia.
To też nie jest tak że chcę zdyskredytować wszystkich po równo - Ja mam swój pogląd, nikomu nie odbieram innego ale niech to nie będzie taka naiwna reklama robiona komukolwiek, bo widzę że ludziom te wybory rozum odbierają.
Dystans panowie - o to apeluje.