Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2010, 00:26
-Goral- napisał(a):Wyświetl post
Bzdura.

.
28 asyst i 16 goli w 2 sezony to bzdura - kogo to interesuje czy ze stałych czy nie ze stałych.Tak to był poziom Zieńczuka ale z 'sezonu konia' gdzie grał na prawdę świetnie.
Kirm zdechł i właśnie taki Kirm grał na mistrzostwach.Tak jak Wisła zdechła i tylko niepoprawnym optymistom mogło się wydawać że wystarczy że przyjdzie Kasperczak i jak za dotknięciem różdżki zaczną grać jak w latach wcześniejszych gdy był trenerem.

Gdzie wcale nie uważam że to jakiś rewelacyjny zawodnik, natomiast uważam że na pewno grał lepiej nim przyszedł do Wisły bo statystyki nie kłamią.Szczególnie takie.
Też nie za bardzo chce mi się wierzyć że zacznie grać u nas lepiej.Może to taki zawodnik który do dobrej gry potrzebuje mocnej pozycji w zespole.
Tu był sam, TWA albo lepiej TMŁ - od razu wzięło go w obroty i gość nie dał rady - gdzie to w dużej mierze pewnie jego wina.

koyoot napisał(a):Wyświetl post
Do tego dochodzi to ze Kirm woli grac kombinacyjnie tzn. najlepiej by moim zdaniem sprawdzal sie w roli skrzydlowego w ustawieniu 4-3-3.
Też mi się tak wydaje.
Trzeba tez dodać że to wszystko to jest połączone.Ja już to pisałem nie tak dawno - dla mnie cały przód daje ciała od dawna i to można tak dyskutować kto jest bardziej słaby a kto mniej ale oni wszyscy na dziś są siebie warci.
Dla mnie na dziś nie ma ofensywnego zawodnika za którym uronił bym chociaż łzę.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 02.07.2010 o godz. 00:32.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując