Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2010, 23:45
Pozostaje tylko pytanie po co nam mocni sparing partnerzy.Oglądnąłem sobie ten skrót z Dreznem i to już są za wysokie progi.Ja rozumiem wszystko,zmęczenie itp ale żeby z takim przeciwnikiem zrobić 1 akcję przez 90 minut

Jak na razie mamy idealnych przeciwników - Garbarnia,Tatran,Dynamo...teraz reprezentacje Niemiec
Wisielczy humor mam ale ja w tych nieudaczników nie wierze.Żuraw pewnie ich będzie zjadał na śniadanie ale czy to coś zmieni? - to musiało by być chyba tak że Żuraw zaczyna akcje, drybluje w środku, odgrywa do Żurawia na skrzydle, ten ciągnie, mija zwodem, schodzi do środka - podaje do Żurawia który ucieka obrońcy w polu karnym - zmyłka, techniczny strzał i 1-0.Strzelcem Żurawski, asysta Żurawski

ps problemem u nas jest to że te nieudaczniki mają 3 zagrania złe na 1 dobre i to max(mówię tu o wnoszących coś do gry zagraniach a nie podaniu do najbliższego).Jako że akcja zazwyczaj musi przejść przez kilku, to wystarczy zwykła matematyka by stwierdzić że ciężko jest tak trafić by każdy z nich miał akurat to dobre zagranie.Jednemu wyjdzie, drugi zaraz s*******i , drugiemu wyjdzie - trzeci zepsuje i tak mija 90 minut i ani raz nie zgrywa się tak by każdemu w 1 akcji wyszło
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 01.07.2010 o godz. 23:56.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując