Fred#69 napisał(a):

|
Anthony tak szczerze w ME większość tych zawodników nadaje się na co najwyżej 2 ligę a jak się już jacyś dobrzy znajdą to zaraz odchodzą bo mają za dużo w dupach patrz na przykład Kokoszka i co teraz robi? Odszedł żeby grać w reprezentacji a teraz większość ludzi o nim zapomniała Burliga czy Kowalski nie nadają się na taką drużynę jak Wisła z ME wybili się tak naprawdę tylko Mączyński i Małecki. Taka jest moja opinia na temat zawdoników z ME
|
Ja nie widzę różnicy pomiędzy Burligą a tym Cikos czy jak mu to tam ... już nie bd smęcił na ten temat ale mam nadzieję, że to jest tymczasowo. Za rok odejdzie Singlar i wtedy pozyskamy klasowego PO, bo przypomnę!! Przegraliśmy z Levadią także przez brak klasowego Prawego Obrońcy, musiał tam grać Piotr Brożek, który całkowicie się nie nadaję na prawą stronę i ograniczał ataki prawym skrzydłem. Ja sobie nie wyobrażam jak taki ziomek jest w stanie zatrzymać takiego załóżmy
Jespera Grønkjæra z Kopenhagi ? No według mnie to każda akcja i on go kiwa jak chce . Teraz w Europie nie ma słabych drużyn a takie słabe ogniwo powoduje łakomy kąsek na ataki lewym skrzydłem ;]