Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2010, 21:43
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Cytat:
Idealnie to podsumowałeś ! Ja osobiście przeszedłem przemianę taką, że chodzę podku***iony! Miał być Kowalczyk, mieliśmy Alvareza, wcześniej Baszcza, teraz mamy spadkowicza z przeciętnej słowackiej ligi...
Kto Ci powiedział że będzie Kowalczyk, Fakt, GW, Onet, z całym szcunkiem dla tych panów- zbymak, Maci0s
Weź ochłoń i zejdź na ziemię doświadczenie nie nauczyło Cię tego że póki nie zobaczysz gościa w koszulce Wisły to wszelkie spekulacje, donosy wszelkich portali internetowych możesz o kant d...y rozbić.

Cytat:
Nie będę kwestionował, że Słowacy są słabi czy silni ale liga słowacka to prawdziwe dno! U nas znalazł się jeden Glik, który ma niby być podobieństwem do tego "talenciaka"... ale on grał w Realu Madryt!
Z tego co znalazłem to faktycznie występował w Realu Madryt ale C czyli w drugiej drużynie rezerw!!
Nie to żeby się czepiał.

Cytat:
400 tys. Euro za P. Alvareza nie jest strasznie wygórowaną stawką jak za rep. Urugwaju!! Powtórzę Urugwaju! A nie młodzieżowca Słowenii xD!

Pablo jest byłym reprezentantem Urugwaju nie dostaje powołań od 2007 roku kiedy zagrał pierwszy i ostatni raz w kadrze.
Natomiast nasz nowy zawodnik jest aktualnym reprezentantem młodzieżówki swojego kraju.

Dziwi mnie trochę już to bo nie chcesz Czikosza bo spadł z ekstraklasy z Artmedią natomiast porównujesz go do Glika który też spadł z ligi.

P.S nie odbieraj tego postu jako jakiś atak na Twoją osobę
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 01.07.2010 o godz. 21:46.
Odpowiedz cytując