Wyświetl pojedynczy post
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2010, 21:33
KacpiTSW napisał(a):Wyświetl post
Ale nie ma co komentować, większość z nas chłopaka w akcji nie widziała więc po co te gdybania?

Powtórzę się - Błaszczykowski przychodził do nas z Częstochowy, która nie wiadomo gdzie gra. A teraz co? Jest gwiazdą w Dortmundzie i w reprezentacji
.
idealny przykład. sam jestem z Czewy i wiem że tutaj piłkarze nie grają rewelacyjnej piłki. dopiero w tym bądź zeszłym roku pojawiły się Orliki i "liga szóstek" które mogą produkować naprawdę dobrych piłkarzy. jeśli mamy myśleć o Kubie to kiedy ja grałem w juniorach z jego Stradomiem on biegał po boisku treningowym a trener mojego klubu mówił "wielki talent ale chyba nic z niego nie będzie jeżeli nie pójdzie wyżej" dwa miesiące później grał już w sparingu z Żiliną i robił taki wiatr na skrzydle że przecierałem oczy... czy to na pewno ten sam zawodnik który nie dawno biegał po kartoflisku i był zdruzgotany przygodą z Górnikiem Zabrze?!
teraz Kuba jest reprezentantem kraju, gra regularnie w jednej z lepszych lig świata. więc porównując go do naszego (prawie) nowego zawodnika odnajduję wiele podobieństw, ale jest pewna różnica na korzyść (muszę jeszcze raz sprawdzić nazwisko xD) Erika Cikosa - on grał w lidze słowackiej, czyli na poziomie, powiedzmy naszej pierwszej ligi, a Kuba biegał w IV lidze
da radę chłopak jeszcze się będziecie cieszyć że udało nam się go ściągnąć
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując