Wyświetl pojedynczy post
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2010, 21:14
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Idealnie to podsumowałeś ! Ja osobiście przeszedłem przemianę taką, że chodzę podku***iony! Miał być Kowalczyk, mieliśmy Alvareza, wcześniej Baszcza, teraz mamy spadkowicza z przeciętnej słowackiej ligi...
Nie będę kwestionował, że Słowacy są słabi czy silni ale liga słowacka to prawdziwe dno! U nas znalazł się jeden Glik, który ma niby być podobieństwem do tego "talenciaka"... ale on grał w Realu Madryt! A taki Ericzek to nawet nie wie jak wygląda stadion Realu, więc nie porównujmy gracza, który gra w Reprezentacji Polski w "11" a tego przeciętniaka Cikos to niech sobie wsadzą w dup** a nie do "11" Wisły Kraków! Z każdym rokiem jest gorzej, miał być tydzień transferów a jest tydzień rozpaczy ... jak się nie odstresuje to chyba napiszę na [email protected] co o tym myśle ... . Cieszylibyście się jakby wam powiedzieli, że
Piotr Kieruzel trafiłby do Wisły Kraków ? No chyba nie ... ja pomiędzy nimi nie widzę różnicy, oboje zasługują na co najwyżej I ligę ...
Ja po prostu nie rozumiem czemu kurna Legia potrafi wydać 2,5mln euro na transfery chociaż wie, że nie zagra w Europie a my nie ? Co to oni mają jakiegoś oligarche ? Nie mają! Mają tylko dobrze działającą firmę, która ma wszystko organizacyjnie poukładane,a u nas to szkoda gadać ...
Nie chcę być wyrocznią ale wyjdzie na to, że jeżeli nie pozyskamy lepszych zawodników niż mamy teraz na kilku pozycjach to niestesty adios Europa, będziemy walczyć o 3-4 miejsce w lidze, wyjdzie jeszcze na to, że 4 miejsce nam nie da Pucharów i co teraz ? Boguś się wku... ? Jakby był na tyle inteligentny to by wiedział, że jeżeli nie kupisz dobrych grajków to Europy nie zwojujesz !
400 tys. Euro za P. Alvareza nie jest strasznie wygórowaną stawką jak za rep. Urugwaju!! Powtórzę Urugwaju! A nie młodzieżowca Słowenii xD!
Ja pitole, skąd on się urwał...

@Wolfy: Przez tw. Bełkota.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując