Wyświetl pojedynczy post
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2010, 20:47
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
maciOs - powiem tak, gracz ten nikogo z nas nie rzuca na kolana. Kogo chciałbym mieć? No właśnie sam narobiłeś smaka swoimi postami tutaj na kogoś po prostu lepszego. Skoro twierdzisz, że to gość "oglądnięty" z każdej strony, wyłowiony przez naszych skautów wypada tylko przyklasnąć.

Nie skreślam tego chłopaka, niech się wykaże - mam natomiast obawy, czy to wystarczającej jakości zawodnik na Wisłę. Nie uważam Singlara za gracza słabego, jednak nie jest to gość na pierwszy skład. Liczyłem na niego bardziej w kontkście solidnego zmiennika. Jak widać będzie to nasz podstawowy prawy obrońca. Mam nadzieję, że jednak nowy nabytek szybko potwierdzi, że skauci mieli rację pozyskując go.
polskich klubów na razie,a myślę ze jeszcze dlugo nie będzie stać na zawodników którzy kibiców "rzucą na kolana".my możemy brać tylko takich których nie odkryly nie znalazly jeszcze bogatsze od nas kluby.i to nie tylko te z europy zachodniej.dopóki nasze budżety nie będą liczbowo tej wielkości jak są,ale w innej walucie,dotąd będziemy skazani na eksperymentowanie i co tu duzo mowic szczęście.mam nadzieję,ze nas ono nie opuści.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując