Wyświetl pojedynczy post
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2010, 20:31
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
maciOs - tym postem i cytatem chciałeś nam pokazać, że to świetny transfer? 4-5 obrońca ligi słowackiej... po prostu super. No ale tak jak pisałem, skoro już jest nie ma co marudzić tylko trzeba za niego ściskać kciuki...
Chciałem Ci pokazać, ze to przemyślany transfer... Nie propozycja managerów tylko gość zauważony, oglądnięty kilka razy i dopiero sprowadzony do klubu jako konkurent dla starszego zawodnika...
Na Singlarze wywrze presje a to pomoże obu zawodnikom i w efekcie Wiśle...
Dokładnie tak jak to powinno funkcjonować...

Ale widzę, ze kolega jest z jakiejś innej rzeczywistości?
Kogo Ty byś chciał mieć?
Jeden za młody, drugi za stary, kolejny za tani...
Ciężko uzasadnić komuś kto ciągle mówi "nie podoba mi sie i już", że to dobry ruch...
Stosunkowo niewielkie pieniądze za młodego, ambitnego zawodnika... Wzmaga sie konkurencja, a gośc może być tylko lepszy... Nawet jeśli nie wypali to nie jest to ryzyko warte 1 mln Euro...

Przypominam ze jak Lech sciągał Stilica to tez narzekali ze mało znany, a Smuda się wręcz obraził, że mu takiego drewniaka sciągneli...
Daj mu szanse a nie krytykuj z założenia...
Zgadzam się, że ciągle krytykując każdego trafisz celniej niż "ja pokemon" z transferami i masz dużo więcej razy szanse powiedzieć: "a nie mówiłem?", ale akurat w tym przypadku nie masz podstaw, żeby go krytykować.
Ostatnio edytowane przez maci0s : 01.07.2010 o godz. 20:33.
Odpowiedz cytując