serek.c2 napisał(a):

|
maciOs - tym postem i cytatem chciałeś nam pokazać, że to świetny transfer? 4-5 obrońca ligi słowackiej... po prostu super. No ale tak jak pisałem, skoro już jest nie ma co marudzić tylko trzeba za niego ściskać kciuki...
|
Chciałem Ci pokazać, ze to przemyślany transfer... Nie propozycja managerów tylko gość zauważony, oglądnięty kilka razy i dopiero sprowadzony do klubu jako konkurent dla starszego zawodnika...
Na Singlarze wywrze presje a to pomoże obu zawodnikom i w efekcie Wiśle...
Dokładnie tak jak to powinno funkcjonować...
Ale widzę, ze kolega jest z jakiejś innej rzeczywistości?
Kogo Ty byś chciał mieć?
Jeden za młody, drugi za stary, kolejny za tani...
Ciężko uzasadnić komuś kto ciągle mówi "nie podoba mi sie i już", że to dobry ruch...
Stosunkowo niewielkie pieniądze za młodego, ambitnego zawodnika... Wzmaga sie konkurencja, a gośc może być tylko lepszy... Nawet jeśli nie wypali to nie jest to ryzyko warte 1 mln Euro...
Przypominam ze jak Lech sciągał Stilica to tez narzekali ze mało znany, a Smuda się wręcz obraził, że mu takiego drewniaka sciągneli...
Daj mu szanse a nie krytykuj z założenia...
Zgadzam się, że ciągle krytykując każdego trafisz celniej niż "ja pokemon" z transferami i masz dużo więcej razy szanse powiedzieć: "a nie mówiłem?", ale akurat w tym przypadku nie masz podstaw, żeby go krytykować.