SpoXsteR napisał(a):

Albo Legia dzis z Widzewem 0-0 , kilka dni wczesniej wymeczyli 4-3 ze Stilonem Gorzow..
sam nie wiem co myslec, Legia remisuje z Widzewem wiec Widzew jest leszy, a Stilon powinien zajac miejsce zaraz za Legia w Ekstraklasie,
do tego Amika lepsza od mistrza Serbii... sam nie wiem co myslec... Amika jest duzo silniejsza od calej Polskiej ligi bo wygrala z Mistrzem Sebrii.. dziwne ze nie graja w LM skoro z nimi wygrali.. sam nie wiem co myslec... my przegrywamy z 3 ligowcem... wiec jestesmy gorsi od zespolow z Polskiej A klasy.. a Stilon nas zjada na sniadanie bo walczyli rowny jak z rownym z Legia.. sam nie wiem co myslec.. jak sie zamysle, i cos wymysle to napisze
oczywiscie, sparingi z tego typu druzynami jak ten 3ligowiec czy ta Germania to nie jest szczyt marzen... ale wiecej powagi..
|
Żadna z w/w drużyn w tej błyskotliwej ripoście nie była drużyną amatorską. Nie napisałem że ktoś jest od kogoś lepszy bo wygrał z kimś sparing, niestety nie każdy potrafi czytać ze zrozumieniem - na naukę nigdy nie jest jednak za późno.
No, to jak już coś wymyślisz, z sensem - napisz.
-----
Tyle że oceniam raczej to co dzieje się na bieżąco - Mistrzostwa super, jest czym się chwalić ale to było kiedyś (nawet nie w ostatnim sezonie) - a na dziś, dla mnie ma to znaczenie, dla Ciebie nie - nie jest za wesoło, ale mam nadzieję oczywiście że będzie lepiej, tylko trzeba działać trochę sprawniej a takie sparingi też nie powinny być po to żeby trochę potruchtać bo potem znów będą takie mecze jak z Levadią do których podchodzą w taki sposób jak do takiego sparingu z DD.