Wyświetl pojedynczy post
Forza
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2010, 19:46
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Zarabiał niespełna 200 tysięcy Euro. W zimie prezes klubu zarządził obniżkę wszystkim pensji o połowę, tak żeby najwyższe kontrakty nie przekraczały 100 tyś euro.
Ależ ja się z Tobą kłócił nie będę Tyle tylko że Pan Gigi Becali zarządzil że NOWI gracze nie mogą mieć pensji wyższej niż 100.000 Euro, ponadto zarządził renegocjację kontraktów na co Golański sie nie zgodził - poniekąd równieżdlatego miał tam problemy przez chwilę

I tak w gwoli ścisłości... Golański z tego co mnie pamięć nie myli w kadrze gral przeważnie na lewej obronie (wiem że mogę tutaj zostać zaraz poniżony bo z tego co pamiętam w kadrze na prawej grał Bronowicki).

Jak tak przeglądniesz co dzieje się w polskiej lidze to niestety dobrego prawego po prostu nie ma. Wydaje mi się że mimo wszystko najsolidniejszy choć również nieco zdrewniały jest Wojtkowiak niestety. Golański jest stanowczo za drogi ;-) Kiedyś chcieli takiego jednego czecha w wiśle: Dusan Basta - to był GENIALNY Grajek na prawą obronę ewentualnie pomoc... tyle że raz że drogi a dwa że wtedy to Wisełce inwestycje były głównie w darmowych grajków
Odpowiedz cytując