Wyświetl pojedynczy post
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2010, 19:46
Vittek najlepsze lata ma za sobą?
"Chłopak" ma dopiero 28 lat, a na obecnie trwających mistrzostwach strzelił 4 bramki...
Pokaż mi Polskiego napastnika, który strzelił choćby dwie bramki na jednych mistrzostwach świata,
oczywiście chodzi mi o historię obecną czyli dajmy na to rozpoczynając od MŚ w 1990 roku.
Porównywanie tego zawodnika do Żurawia i Wichniarka mija się z celem bo ta dwójka faktycznie jest juz u schyłku swoiich karier.

Żeby nie off-topować chciałem podzielić sie moimi odczuciami w sprawie informacji o niepowodzeniu w transferze makinwy. Mianowicie chyba cieszę sie z tego faktu bo chociaż uważam, że "kominy" płacowe sa nam potrzebne aby na stałe zwiększyć wysokość proponowanych kontraktów to akurat w tym przypadku poza w miarę medialnym nazwiskiem zawodnik ten niekoniecznie oferował nam odpowiedni poziom sportowy, który jest dla nas niewiadomą, gdyż zawodnik ten nie praktycznie przez ostatnie kilka sezonów wogóle nie grał w przeciętnym zespole jakim jest Lazio. Podsumowując liczę na to, że Makinwa był opcją rezerwową dla zawodnika, z którym jesteśmy już praktycznie po słowie(I nie mam na myśli Boskovicia) ; )
Odpowiedz cytując