Haha, tylko te pierwsze 4 kluby to bramkarze,zresztą którzy siedzą na ławie.
Polska liga jak i piłkarze to dno.Oglądam ją ponieważ kieruję się lokalnym patriotyzmem oraz wpojoną miłością do Wisły.Nie ze względu na sukcesy (bo zaczełem jej kibicować przed Cupiałem) a symbol.
Prawda jest taka, że my wszyscy jesteśmy po częsci sadomasochistami, bo co roku oglądamy rozlatujące się stadiony (choć to się już w najbliższej przyszłosci zmieni), zmanierowanych, rozpieszczonych piłkarzy, którzy mają dość sezonu w połowie rundy, nieudolnych (bo ci co coś umieli siedzą w więzieniu)sędziów, skorumpowanych działaczy, handlowanie licencjami.Jedynie honor ratują kibice, którzy często są najlepszymi aktorami na stadionie.
Polska reprezentacja jest ostatnia w grupie, kluby piłkarskie kończą przygodę pucharową w sierpniu, młodzieżówka przegrywa z Liechtensteinem.Dlaczego tak jest?Bo nie ma systemu szkolenia, tak jak np jest u Słowaków.
Ja wiem, że są wakacje i niektórzy unikają czytania czegokolwiek jak ognia, ale przeczytajcie chociaż to.Wyjaśni to wam dlaczego polscy piłkarze są gorsi od słowackich
http://www.futbol.org.pl/news,20867.html