Wyświetl pojedynczy post
Forza
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2010, 18:48
Właśnie chciałem tylko dodać, że tacy ludzie jak Maci0s i Zbymak dodają troszkę pikanterii. Osobiście uważam, że to co Maci0s napisał o klubach A, B i manago to czysta prawda ;-) Czasami młodzież nie dostrzega tego małego powiązania. Równie dobrze mógłby się na forum pojawić ktoś o nicku BZIKOS i pisać posty że przyjdzie do nas z powrotem Mauro Cantoro.

Swego czasu miałem kolegę, którego ojciec miał sklep spożywczy w Zielonkach, a w Zielonkach mieszka ponad 1/3 drużyny, łacznie z Kaziem Moskalem. No i w tym spożywczaku był bank informacji... Także każdy wie ile jest mu dane. Naturalnie nie wszyscy będą w to wierzyć bo i po co. Ważne jakie są realia.

Mam wielką nadzieję że na jutrzejszej prezentacji pojawi się Słowak i Serb. Co by było niejako logiczne, skoro już piszą o jednym grajku, a temat drugiego jest od dawna obecny. Wydaje mi się że z prezentacjami czekano do oficjalnej decyzji Makinwy - nie wiem czemu ale to on miał być kreowany na największą gwiazdę ściągniętą do nas w tym okienku (z czym się asbolutnie nie zgadzam).

Mam przeolbrzymią nadzieję że uda się jeszcze jakiegoś napadziora zakontraktować, a jak nie to niech dadzą szansę Brudowi i tyle.
Odpowiedz cytując