Wyświetl pojedynczy post
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2010, 15:50
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
jestem za jesli mamy chocby 90% pewnosci ze cos z danego grajka moze byc, ale Makinwa jest jedna wielka niewiadoma i o tym caly czas pisze.. to jest zbyt duze ryzyko!
a to ze ktos duzo bedzie zarabiac nie oznacza ze bedzie rowniez dobrze gral.. nie musi to isc w parze... co pokazalo multum zespolow ze slabcyh lig ktore wystepowaly w LM czy PU / LE
dla mnie recepta na sukces nie jest placenie zawodnikowi duzo, bo wiazac sie to bedzie z tym ze bedzie wymiatal.. chlopak moze rownie dobrze zarabiac 10razy mniej od Makinwy i go osmieszac podczas partyjki na boisku.. takze........... jesli juz chca wydawac takie pieniadze to i owszem, ale na kogos kto gwarantuje duze wzmocnienie, a niestety o grajku ktory ostatni raz strzelil bramke.. KILKA LAT TEMU nie mozna tego napisac
jak najbardziej racja. jednak chcąc sprowadzać dobrych zawodników z zachodu, czy niekiedy również ze wschodu, trzeba być przygotowanym na wysokie kontrakty, tak jest na zachodzie, tak musi powoli być również w Polsce. wiadomo, że pieniądze nie grają i można wyciągnąć prawdziwe talenty grające za kilka tysięcy, ale szukając wzmocnień zagranicą trzeba się z tym liczyć. co do Makinwy racja, choć wiązałem z nim pewne nadzieję. no i marketingowo również byłaby to bardzo dobra zagrywka.
Odpowiedz cytując