Wyświetl pojedynczy post
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2010, 15:22
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post

a przepraszam, to poważny klub, chcący wejść do LM, czy 2 liga? jeśli chcemy się zbliżyć do Europy to i pensje muszą być droższe. nie wejdziemy (niestety dla niektórych) do Ligi Mistrzów czy nawet do Ligi Europy płacąc piłkarzom 50tys. euro rocznie.

jestem za jesli mamy chocby 90% pewnosci ze cos z danego grajka moze byc, ale Makinwa jest jedna wielka niewiadoma i o tym caly czas pisze.. to jest zbyt duze ryzyko!
a to ze ktos duzo bedzie zarabiac nie oznacza ze bedzie rowniez dobrze gral.. nie musi to isc w parze... co pokazalo multum zespolow ze slabcyh lig ktore wystepowaly w LM czy PU / LE
dla mnie recepta na sukces nie jest placenie zawodnikowi duzo, bo wiazac sie to bedzie z tym ze bedzie wymiatal.. chlopak moze rownie dobrze zarabiac 10razy mniej od Makinwy i go osmieszac podczas partyjki na boisku.. takze........... jesli juz chca wydawac takie pieniadze to i owszem, ale na kogos kto gwarantuje duze wzmocnienie, a niestety o grajku ktory ostatni raz strzelil bramke.. KILKA LAT TEMU nie mozna tego napisac

Jagul opanuj sie z tym rankingiem
Jemen , co to w ogole jest?
dla jaj sobie to robia, a nawet prawdziwe rankingi IFFHS sa czesto wrecz zalosne.... raz to bodaj Albania wyprzedzila Portugalie.. nie wiem jak oni to licza, ale na pewno maja dobrego dilera
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 01.07.2010 o godz. 15:28.
Odpowiedz cytując