Sinoos napisał(a):

Na dzień dzisiejszy cała trybuna powinna być w krzesełkach
|
Na dzień dzisiejszy cały stadion miał być gotowy...
Pamiętam jak podawali już jakiś czas temu że cały stadion będzie skończony do końca czerwca tego roku. Ja śmiałem się wtedy z takich zapewnień i mówiłem że nie ma na to szans oczywiście. Pół forum na mnie wtedy najeżdżało że gadam głupoty; )
Mam wrażenie że to były osoby które sytuacji w Krakowie i na Wiśle w życiu nie widziały na oczy, a co najwyżej o stadionie czytały w propagandowych newsach na 'Magicznym Krakowie'...
Osobiście już dawno przestałem poważnie podchodzić do spraw budowy naszego stadionu, bo takiego partactwa po prostu jeszcze nie widziałem. Jak ktoś sztukuje tak przy budzie na działce u babki to jest obciach, ale jak się tak robi ze stadionem za ponad pół miliarda zł to można paść...
Ale nie jest znowu tak źle. Wreszcie będziemy mogli oglądać mecze na super stadionach - pojedziemy przecież do Gdańska, Poznania, do Warszawy na Legię, do Wrocławia. No a jakby tego było komuś mało to wcześniej niż u nas skończy się montaż pisuaru przy loży VIP gotowy będzie bardzo fajny obiekt w Białymstoku; )