Wyświetl pojedynczy post
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2010, 12:24
Forza napisał(a):Wyświetl post
Haha Co to w ogóle za komentarz? Oczywiscie ze koszt zycia rowniez idzie w gore (tak samo jak relacja minimalnej placy do wzrostu kosztu zycia). Tutaj jednak chodzi o to ze lata temu mielismy takich grajkow jak Kelechi Ikenacho, Ibrahim Sunday itd itp... za ktorych nie wzielismy kasy nawet na jedna wuwuzele. A z Polakami jak bylo? Jak byl transfer za 2-3 mln marek to juz bylo swieto w klubie.

Dla mnie nie ma porownania, sa wieksze pieniadze w calej lidze i sciaga sie co raz to ciekawszych grajkow, a przynajmniej takich ktorzy w CV nie maja wpisane FC Banan a np: Victoria Guimaraes czy Dinamo Zagreb. To nie to samo co FK Cukaricki.
Chłopie.
Po pierwsze za Lewego dali nie 5mln a 4,5 mln
Po drugie Choto i Marcelo na dzień dzisiejszy nigdzie nie odchodzą więc nie wiem skąd wytrzasnąłeś te kwoty
Po trzecie według Ciebie to że mieliśmy lata temu w kadrze Kelechi Ikenacho czy Ibrahima Sundaya to znaczy że nasza liga była wcześniej słabsza niż teraz? A teraz to niby kto biega po naszych boiskach? Czasami jak patrze na niektórych zawodników to mam wrażenie że byłoby dla nich lepiej aby zajęli się czymś innym np. gotowaniem,śpiewaniem etc ale na pewno nie graniem zawodowo w piłke.
Odpowiedz cytując