Wyświetl pojedynczy post
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2010, 00:21
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Czemu na zdjeciu stadionu Lecha czesci dachu sie nie zeszły ze sobą i sa ogromne szpary?
nie wiem o jakie części dachu Ci chodzi, wszak wiadomo było od początku że 4. trybuna dachem z resztą się nie zejdzie. Natomiast membrana będzie jednolitą płaszczyzną i pojedyncze szpary na łączeniach pasów będą zalepione. Na zdjęciu widać chyba dwa czy trzy takie miejsca do uzupełnień.
mnie się z czasem stadion z zewnątrz podoba coraz bardziej, dziś zresztą miałem okazję pod nim być, wygląda zajebiście, monumentalnie i naprawdę wypada znacznie korzystniej od tego, czego się spodziewałem. a że przypomina robala, cóż nie wszystko musi być na kształt AllianzAreny, brak symetrii i materiały z których jest wykonany zdecydowanie go wyróżniają i działają na plus moim zdaniem. tak naprawdę diabeł tkwić będzie w szczegółach, czyli w funkcjonalności nowych przestrzeni i dbałości wykonania, bo widok z trybun bocznych jest naprawdę cudny. generalnie jak patrzę na wątek stadionowy, to widzę w nim jedyną nadzieję na lepsze jutro naszej ligi.

zdjęcia wnętrza, w zasadzie 3. trybuna jest już wykonana w stopniu zbliżonym do końcowego:

Odpowiedz cytując