Wyświetl pojedynczy post
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2010, 22:11
VanBasten napisał(a):Wyświetl post
Tak ....teraz chodzę na Cracovię bo oni przecież będą mieli piękny stadion a nie taki parking jak my . Normalnie żal i żenada .Szkoda nawet czasu na odpowiadanie na tak głupie posty . Ja nie jestem kibicem sukcesu i poprostu pamiętam czasy kiedy chodziłem na stadion zbudowany wg projektu Stalina Dlatego teraz nie grymaszę i dlatego ten stadion mi sie podoba .Pewnie że każdemu może się cos nie podobać ale to nie powód żeby tu płakać nad każdym zamonotowanym krzesełkiem Nie wiem kto kazał budować stadion po kawałku . Tak to już wyglądało w naszym kraju .Wisła chciała zmodernizować stadion wcześniej ale wtedy nie było warunków żeby zrobić to w całości wieć robili po trochę . Pewnie gdyby teraz chcieli to zrobić może udałby się zrobic to tak jak na Legii .Nie wiem .
Ale jest proste rozwiązanie : nie podoba wam się to nie chodźcie na ten nowy stadion Mnie się podoba więc nie mogę się już doczekać kiedy możan będzie kupić karnet .
Napisałem Ci o tej Crakovi nie ze względu na stadion , bo o dziwo mimo wielu niedoróbek stadion mi się podoba tak jak tobie , a na to co napisałeś „Ja chodziłem na wisełkę od wielu lat”.
............Ja też chodzę na Wisełkę od wielu lat.
Odpowiedz cytując