Wyświetl pojedynczy post
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2010, 21:31
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Może ten wynik to był taki "pokaz" piłkarzy, żeby góra zauważyła że potrzebne są porządne transfery...
Myślę, że po sezonie "pokaż górze, że potrzebne są porządne transfery" już nie potrzeba takich sparingów : )

Wynik słaby, ale nie dlatego, że straciliśmy dwie bramki - bo jedna z karnego, a druga po jakimś tam wolnym mogła wpaść - ale dlatego, że na zero z przodu. Zdaję sobie sprawę, że dopiero co zakończyli najcięższy etap przygotowań do sezonu, ale Kasperczak nigdy nie był zwolennikiem morderczych reżimów i nawet na takim etapie - z trzecioligowym zespołem niemieckim bramki powinny paść. Brak Marcelo, czy Kirma nie jest tu żadnym usprawiedliwieniem - grał Garguła, Boguski, Jirsak, Sobolewski - myślę, że pomoc powinna się lepiej spisać.

Boję się, że drużyna sklecona z dwunastu zawodników, sama ma poczucie jednej wielkiej prowizorki - tak trenuje i tak gra. Mam nadzieję, że brak uzupełnień nie wpłynie negatywnie na przygotowanie zawodników, chociaż pewnie lepiej byłoby kiwać się z nowym obrońcą niż Bahrem, bronić przeciwko nowemu napastnikowi niż Moskalowi. Jak tak dalej pójdzie, to przy okazji urazów Kurty, na drugiej bramce stanie Kasperczak i będzie brał na piłki na bebzun.
Odpowiedz cytując