Wyświetl pojedynczy post
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2010, 21:18
fanTS1906 napisał(a):Wyświetl post
Wiec zaprzeczasz, ze beda transfery?

A powaznie to Wy ze zbymakiem juz nie raz dawaliscie do zrozumienia ze macie wspolne informacje, wiec co za roznica ktory z Was to napisal
Nie, nie mamy wspólnych źródeł informacji... Jeśli coś potwierdzałem co napisał Zbymak to miałem to z własnych, a i z jego strony było to samo

Rożnica jest taka, ze nie możesz mnie rozliczac z tego, że go znam, a jego z tego, ze zna mnie

Od razu tu zaprzeczę żeby nie było niedomówień... Nigdy nie było sytuacji, ze Zbymak coś wiedział, napisał i ja to potwierdziłem bo usłyszałem to od niego...

To są wzajemnie niezależne źródła...
Dobra koniec tego bo moderatorzy nie są zbyt cierpliwy..
Mam nadzieję, że mi to jeszcze wybaczą

Co do polityki transferowej to myślę, że jakoś nadzwyczaj dobrze przy Kasperczaku zaczął grać Jirsak...
Podobnie z Łobo...
Z Jirsakiem sytuacja była taka, że otwarcie się mówiło, ze to nie jest ulubieniec Skorży, bo ten chciał w tym czasie Gargułę, a Bednarz ściągnął Czecha..
Skorża dawał mu mnóstwo zadań defensywnych, których Jirsak nie mógł wykonać bo to nie ten typ piłkarza... To jest ofensywny pomocnik podwieszony za napastnikami i taka powinna być jego pozycja... Taki nasz Stilić...
Myśle, że Kasperczak da mu pograć i wierzę, że będziemy mieć z niego pociechę jeszcze
Odpowiedz cytując