Wyświetl pojedynczy post
jason wiślak
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2010, 21:10
Forza napisał(a):Wyświetl post
Ale dajecie popalić Ja myślę że Maci0s coś wie ale powiedzieć nie chce i nie mówię to z jakimikolwiek zgryźliwościami. Jesteś dziwnie spokojny Panie Maci0s ;-)

Szkoda, że dzisiejszy sparing można było tylko poczytać. Jakże wielką mam na
dzieję że Garguła dojdzie do pełnej dyspozycji to wreszcie poukłada tą grę ofensywną... Jak lubię Tomka Jirsaka to playmekerem to on jednak jakimś niezwykłym nie jest. A szkoda bo przecież kosztował tyle co Milinkovic + Aracic razem wzięci, albo lepiej - tyle co Aracic i Braz z kontraktami na rok Ciekawe co by się działo jakby Tomek dostał szanse na np 10 meczów pod rząd czy by się wreszcie odblokował.

I jak bumerang rzucam jeszcze raz: Michał Czekaj - dlaczego nikt na tego utalentowanego młodziana nie stawia. Szkoda straszna, bo przecież czasu ma niewiele żeby Clebera popodpatrywać.

Eh... idylla...
Właśnie nie wiadomo jak Garguła po kontuzji i moim zdaniem szanujący się klub kupiłby na tę pozycję jakiegoś pewniaka to składu...cóż..
Jeśli chodzi o Czekaja, o na pewno dobry zawodnik ale mimo wszystko Głowę również musi zastąpić ktoś o kogo będą spokojni kibice, a przede wszystkim trener. A Czekaj i tak dostanie swoją szanse jak nie teraz to w przyszłości. Ale taki klub jak Wisła musi mieć gracza tzw. na teraz..
Odpowiedz cytując